У вас незабаром день народження?

Спеціально для іменинників ми підготували пакетну пропозицію для 10-ти осіб!

Ми дуже лояльні і у нас індивідуальний підхід до кожного гостя, зробимо меню під Ваш смак! Дзвоніть нам (097) 235 67 77 і навіть не думайте святкувати деінде! В ресторані "Валентино" у Львові вам точно буде краще!

У вас буде можливість закрити під свою компанію окремий зал.

Ми знаємо людей, які не дуже люблять відзначати День народження, тому що це метушня, приготування, важкі роздуми на тему «чим би порадувати себе в цей день» або «чим би здивувати гостей». Іменинники, приймайте від нас подарунок! Valentino restaurant – відповідь на питання: де можна відсвяткувати День народження у Львові?

Не поспішайте говорити, що відзначити День народження в ресторані банально або щось в цьому роді. У нас все по-іншому. У нас, як вдома: затишно і атмосферно, тільки вам не потрібно прибирати, готувати і мити посуд. Ми приймемо Вас і ваших гостей як своїх, запропонуємо спеціально для вашої компанії окремий зал. Хочете гуляти з розмахом або ж провести цей день в камерній атмосфері з улюбленими людьми –  ми все організуємо.

І це тільки перша бонус від «Валентино». Другий від нашої кухні: команда підготує спеціальне меню на День Народження на 10 і більше осіб. Гарячі і холодні закуски, салати, основні страви та коктейлі поєднують  українські традиції з кухнями інших країн, зокрема італійської які давно закріпилися в раціоні сучасних українців. Це ж так круто в День Народження пробувати щось незвичайне і нове!

Ми готові виконувати всі Ваші побажання: організувати живу музику, DJ, фотографа, аніматора, ведучого. Наші інтер’єри і так прекрасні, але якщо вам захочеться доповнити декор або оформити зал в який-небудь тематиці, ми теж за. 

Замовляйте святкування вашого Дня народження у ресторані "Валентино" за номером:

 +38 (097) 235 67 77. 

Нам вже не терпиться Вас привітати!